tisdag 4 februari 2014

Lo i marint tema.

Här har vi en LO som jag har gjort som gäst-DT hos Idas Magasin. En mysig liten butik som ligger i det lilla sammhället Hallsberg. Mest känd för att det är där man byter tåg eller så.
Jag blev otroligt glad att jag fick vara deras DT. 
Så glad att jag blev så ivrig att det strulade till sig lite i början.
Men nu är det ordning på torpet igen.
Här har vi då den första LO´n för Idas magasin.Fick helt underbara papper att arbeta med. Alla hade något som jag ville lyfta fram.
Pappers serien heter: Heartfelt Creations "Balmy Breeze" (229:-)
Det är ett marint tema på hela den serien. Sen finns det ju så klart flera serier från samma företag.
Som sagt helt underbara.
På bilden ser ni min man och vår yngste son som badar i havet straxt utanför Halmstad.
Ni ser även lite av min "arbetsplats". Ett organiserat kaos.Rev kanterna rejält och fick på så vis till en öppning i pappret. För att hålla det på plats så satte jag en brad.
Alla kanterna färgades in med distress "tea dye" (55:-)Stämpeln på taggen är från Hot off the press - Small Stamps (15:-) och det är en påfågelfjäder. Den passade helt perfekt på taggen.
Blomman som är blå o grön är en 1dm vit blomma som först klippte isär. (6st/9kr) Det var då lättare att färga i olika färger. La i hop dom och vips så hade jag sparat en blomma (eftersom det ändå inte syns bakom fotot).Texten är från en stencil som jag sedan smetat ut en modellpasta på. Då blev det så här snyggt. Ovanpå det la jag hönsnät. Knipsade av en lagom stor bit och limmade fast.Som jag sa tidigare, det fanns något på varje sida som jag ville lyfta fram. Så då fick jag rulla upp ett hörn för att visa vad som fanns bakom. Underbar fyr och en hyfsat stor båt. Vackert!  För att få en balans på LO´n så kom de blåa tillbaka i några remsor som jag klippte till lite snyggt.
Färgade in kanterna också.

 //Madde

Inga kommentarer: