torsdag 18 maj 2023

Konfirmationstider!!

 Hej kompisar, konfirmationstider och vårkänningar!! Har gjort en layout med en av familjens konfirmander.





Istället för att ha ett cardstock bakom det vita bakgrundscardstocket, så har jag här skurit ut en ram i grått, chalkat med Distress Ink och fäst ovanpå bakgrunden. En ram istället för en matta. Knöt fast en charm i rosa band som hänger ner från ramen. Ängeln, rosorna och "hyllan" över fotot har jag klippt ut för hand från det fina mönsterpappret från Prima Marketing, With Love Collection . Flera 3D-kuddar bakom pappret för att ge dimension.



Siffror och månad är från Idas Magasins egna dies, utstansadei vit cardstock. Blommor, blad och en dekorationsblomma i metall. På bakgrunden syns Metallic Flakes i guld och skvättprickar gjorda med guldfärgad akrylfärg utblandad med lite vatten.



Det vita bakgrundscardstocket grundades först med vit gesso, sedan akvarellfärger i tre olika nyanser av rosa utblandat med vatten. Använde en snygg stencil tillsammans med Multi Medium Gloss som jag färgat rosa med akrylfärg.  Metallic Flakes fastlimmat på några ställen samt skvättprickar gjorda med guldfärgad akrylfärg.





 Hoppas att du fann något som inspirerar dig i ditt eget papperspysslande!
//Anne-Christine

Länkar till materialet jag använt;





Inga kommentarer: