torsdag 8 maj 2014

Project Life vecka 8

Hej på er!
Ja idag ska jag faktiskt ta och visa lite project life igen hade jag tänkt.Idas Magasin har en hel del bra grejor i butiken just för detta!
Just nu hoppar jag lite hej vilt mellan mina veckor när jag jobbar ( jag ligger så mycket efter ändå så jag gör lite vad jag känner för. ;) ) och mitt resealbum. Det blir helt enkelt roligast att jobba med det man känner för  än att det ska vara påtvingat och ett måste att man ska göra vecka för vecka. Ta det som känns roligast just nu helt enkelt och jag dök ju in på v 8 denna veckan, mycket för att det var lite roligare kort att pl:a om som jag hade fått till ganska bra när jag framkallade korten.En del veckor måste jag ändra lite med mina kort då jag inte är riktigt nöjd, men som sagt det kan man ju göra lite när man känner för det. Det tar ju lite tid att redigera sina bilder för veckorna oxå.
Mitt uppslag för den här veckan går väldigt mycket i grått, beige och rosa, jag tycker om att sidorna liksom hänger ihop lite med varandra färgmässigt när jag tittar på dom. Många av dessa kort som jag använder kommer från ett kit av Becky Higgins som heter Blush, ett väldigt fint kit tycker jag i alla fall.Har nog något kort från Midnight oxå som jag matchat in.Det går ju ganska bra att blanda korten från de olika kiten på sina sidor om man vill det.
Jag använder oxå en del dies som jag stansar ut och klistrar på, här är tex 8:an ordet vecka och de rosa hjärtanen från dies som jag har hemma ( qk ). Så man kan använda mycket man även har liggandes till sitt PL tycker jag!

Lite närmare bilder på varje sida för sig. Något som jag blivit VÄLDIGT förtjust i är dessa snygga stickers från Tim Holz som har den här lite gammeldags skrivmaskinstexten, skitsnyggt rent ut sagt om ni frågar mig. Stickers är ju VÄLDIGT smidigt att använda när man ska göra överskrifter osv på sina kort.

Det som ni kan köpa hos Idas Magasin är:

Becky Higgins pl kit : Blush
Woodweeners ( träpilen )
Tim Holz stickers bokstäver
Färgade chipboards ( pilar och stjärnor )
Enamel dots

Ha det gott och hoppas ni tyckte om sidorna!
Kram Dt-Malin

2 kommentarer:

Anita sa...

Jättehärligt! Och smart att göra vecka för vecka... Jag har så smått börjat med PL och skall på en kurs 22. mai... Det ser jag fram emot! Har gjort några sidor själv, men kjänner att jag tycker det är lite svårt! Men, hoppas jag kommer på betre tankar efter kursen... :) Det här med att scrappa lite för varje vecka värkar smart, och något jag vill försöka nesta år... ;)

Hälsningar från Anita i Norge

Anna sa...

Jättefint! Härligt mjuka färger. Och fin balans över sidan.. Snart hoppas jag komma igång med min dotters bebisalbum.. Svårt att börja bara tycker jag.

Kram Anna