torsdag 9 november 2017

Det ser enkelt ut..

... men är egentligen något som tagit lång tid. Kommer du ihåg inlägget om smooshing? Klicka HÄR för en liten påminnelse. Idag har jag två kort att visa. Båda ser enkla ut, men bakom enkelheten ligger ändå någon timmes jobb bara med det färggranna i mitten...

Det smooshade pappret var ganska knöligt när vi lämnade det sist. Sedan dess har det fått ligga under skrivbordsunderlägget och platta till sig. Emellanåt har jag tagit fram och tittat på det, men sen har det liksom inte passat till nåt så det har fått krypa tillbaka under och bli lite plattare.I helgen tog jag fram det igen och nu hade jag en idé. I min närhet finns det fina människor som behöver lite omtanke ibland, men som jag inte har så nära geografiskt. Då kan det vara bra att skicka en hälsning och något handgjort och unikt.

Jag skar mitt smooshade papper i två delar som båda blev 3x4 tum (som ett PL-kort). Sedan skar jag till en matta av svart cardstock en halv tum längre och bredare, så att det blir en tydlig ram runt all färg. Kramar stansade jag ut i vitt cardstock och sedan var det klart för montering.

Dekorationer funderade jag länge på och satt och flyttade runt på blommor, kugghjul, pärlor och hjärtan, men jag fastnade till slut för det enkla, rena. Jag vill ju att det arbete jag lagt ner ska komma till sin rätt.


Materiallista:

Inga kommentarer: