torsdag 6 juni 2024

Grattis Sverige på Nationaldagen!!!

 Grattis älskade Sverige på din dag!!! Hurra för att vi får leva här i demokrati och överflöd. Fann härliga papper från affären i svenska färger - gult och blått!! Fotografierna är visserligen inte från nationaldagen men vad säger mer om svensk sommar än grillning i det gröna med en maskroskrans i håret tillsammans med nära och kära?! Svensk sommarlayout alltså. 💗

De fina papperna är från Carta Bellas två serier Flora no5 och Flora no6. Vit och orange cardstock som fotomattor, grön cardstock i olika toner till de utstansade bladen.


Hade inte tillräckligt mycket kvar av det rutiga bakgrundspappret, så jag behövde hitta något att "skarva" med längst till höger på layouten. Gessoade ett vitt, slätt cardstock och gick loss med Distress Stains och iZINK-sprayer i liknande färger som mönsterpapperna. Använde dubbelhäftande tejp för att fästa remsan men förstärkte med några häftklamrar. 
Ordet maj utstansat i foam (färgen peach) med Idas Magasins egna dies.

Blommor, brads, halvpärlor, paljetter och washitejp.


Ordet år och siffrorna 15 är utstansade i foam med Idas Magasins egna dies.
Remsan jag använde för att förankra min titel är från ett av papperna, den sista centimetern man skär av, med namn och fabrikat på ena sidan och mönster på andra sidan. (Har den ett namn??).



Hoppas att du fann något som inspirerar dig i ditt eget papperspysslande!

//Anne-Christine


Länk till materialet jag använt:


Inga kommentarer: