tisdag 10 oktober 2017

Vad ser du?

Hallå där!
Äntligen tisdag igen, och dags för ett nytt alster, tänk vad veckorna går fort!
Vad roligt det var att måla, jag var tvungen att fortsätta lite mer! Det är så spännande att se vad det blir och alla som ser på den ser olika saker. Vad ser du?
Jag målade en svart/grå/röd tavla över en canvas som jag målat turkost på innan och därför skiner det också igenom lite blå/turkosa toner.Jag var hemma hos en kompis och vi målade tillsammans. Jag provade en (för mig) ny teknik som kallas pouring, och som egentligen innebär (som det låter) att man häller färg/färger och man kan skrapa, rista, blåsa, vicka/luta, spraya vatten osv på tavlan för att få till det som man vill. Jätteroligt och samtidigt svårt! Svårt att veta hur mycket färgerna kommer att blandas och hur mönstret ska bli så som man vill. Hur mycket som är lagom att blanda ut färgen och lös den ska vara.


Men som sagt: Jag hade kul när jag gjorde den och övning ger färdighet!
Har DU provat än?
Tjing!
Ps. Nästa vecka kommer det lite höstalster och så har jag ett annat lite spännande projekt på G som jag tror kan bli intressant... så håll ögonen öppna framöver! ;)
//Hanna-Maria

Det som jag använt till dessa är canvas, akrylfärg samt penslar, spatlar, sprayflaska med vatten och en embossingfön... Allt detta finns att inhandla hos Idas Magasin!

1 kommentar:

Jenny Erdogan sa...

Vad roligt att du blev nyfiken på just pouring du med. Jag blev superinspirerad av vår gemensamma kusin Maries ascoola tavlor, dessvärre fick jag inte ta del av tekniken. Men här har du alltså endast använt dig av akryl? Det blev ju faktisk riktigt häftig det med!