torsdag 14 juni 2018

Rinnande effekt med mist

Idag visar jag ett kort utan mönsterpapper! Inga lager alls, faktiskt. Jag har blivit inspirerad av något som fladdrade förbi i mitt flöde på instagram och som jag inte kunde släppa. Mitt alster blev inte alls likt det som inspirerade, men det är ju inte det som är viktigt, utan att inspirationen kommer och att resultatet blir en bra stund vid scrapbordet.


Jag valde ut några blå och turkosa mister som jag själv gjort genom att blanda distress-refiller med vatten. I shoppen finns det pyttesmå praktiska sprayflaskor som man kan blanda en liten mängd mist i - då kan man experimentera med att blanda olika nyanser och skapa helt nya färger! Jag har haft i lite Perfect Pearl i mina mister också, för att få en glansig effekt.


Jag valde att spraya på den högra kanten och hålla kortbasen så att extrafärgen skulle rinna ner mot vecket på mitten. Det blev riktigt blött och kortet kommer aldrig att bli helt platt... Men det gör inget, det är ju snyggt! Några blommor i samma nyanser fick bli enda dekoration och sedan stansade jag ut ordet kramar i vellum (halvgenomskinligt papper). Ordet har jag sedan limmat fast med min bästa limpenna, där limmet blir genomskinligt när det torkar.

Materiallista:

Inga kommentarer: